Politica de confidențialitate

Medtrum se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidenţialitatea. Această politică se aplică în cazul în care Medtrum acționează în calitate „operator de date” în ceea ce privește datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin utilizarea produselor și serviciilor Medtrum. Această politică explică tipurile de date cu caracter personal colectate, modul în care sunt utilizate, partajate și protejate și drepturile dvs. individuale. Această politică acoperă Medtrum, filialele și afiliaţii săi. Este posibil să revizuim această politică periodic, așa că vă rugăm să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de orice modificare.
Utilizând site-ul nostru web și aplicațiile mobile, sunteți de acord să fiți obligat prin această politică.
Această politică a fost actualizată ultima dată și este valabilă începând cu august 2020.
Cine suntem?
Suntem Medtrum, o companie dedicată simplificării managementului diabetului. Dezvoltăm și livrăm dispozitive medicale care să răspundă nevoilor pacienților cu diferite tipuri de diabet, creăm instrumente pentru a aduce confort profesioniștilor din domeniul sănătății și explorăm frontierele în cercetarea pancreasului artificial.
Ce tip de informații colectăm de la dvs.?
Vă cerem anumite informații personale pentru a vă furniza produsele sau serviciile pe care le solicitați. De exemplu, atunci când interacționați cu site-urile noastre, utilizați aplicațiile noastre, creați un cont, contactați linia de asistență sau serviciile pentru clienți.

Colectăm următoarele date cu caracter personal de la dvs.:
 • Numele, adresa, numărul de telefon și informațiile despre adresa de livrare;
 • Informații despre logare și cont, inclusiv parole;
 • Date cu caracter personal, inclusiv sexul, data nașterii;
 • Caracteristici fizice, inclusiv înălțimea, greutatea;
 • Informații despre plată sau card de debit/credit;
 • Date Medicale și de Asistență Medicală.
Baza legală pentru prelucrarea datelor dumneavoastră
Baza legală în temeiul căreia vă procesăm datele depinde de serviciile Medtrum pe care le utilizați. Informațiile medicale și de asistență medicală pe care le prelucrăm prin intermediul dispozitivelor/aplicațiilor/site-urilor Medtrum sunt colectate cu consimțământul dumneavoastră și prelucrate după cum este necesar în scopul medicinei preventive sau a muncii și al evaluării diagnosticului medical. În scopul procesării şi îndeplinirii comenzilor, contabilității și oricărui alt proces intern, informațiile dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate în interesul dvs. legitim pentru a asigura livrarea și în scopul medicinei preventive și/sau a muncii și al evaluării diagnosticului medical.
Cum sunt utilizate informațiile dvs.?
Folosim informațiile dvs. personale pentru:
 • A ne îndeplini obligațiile care decurg din orice contract încheiat de dvs. și de noi;
 • A furniza serviciul pe care l-ați selectat;
 • A vă răspunde solicitărilor dvs.;
 • A personaliza accesul dvs. la site-urile noastre web, de exemplu, informându-vă despre funcții noi care poate vă interesează;
 • Scopuri analitice pentru îmbunătățirea și dezvoltarea programelor, produselor și conținutului Medtrum;
 • A proteja sănătatea, siguranța sau bunăstarea cuiva;
 • A efectua plata și a livra bunurile;
 • Implementarea contabilității, auditului și a altor funcții interne;
 • A obţine opiniile sau comentariile dvs. cu privire la serviciile pe care le oferim;
 • A vă anunţa cu privire la orice modificare a serviciilor noastre;
 • A vă trimite notificări care vă pot interesa;
 • Prevenirea fraudei, abuzurilor, utilizărilor ilegale și încălcărilor condițiilor noastre de utilizare;
 • A respecta ordinele judecătorești, cererile guvernului sau legile aplicabile;
 • A procesa cereri de locuri de muncă.
Vom folosi datele dvs. medicale/de Asistență Medicală numai cu acordul dvs. în scopuri de Asistență Medicală. Vom colecta și păstra doar istoricul pompei de insulină (bolus, bazal, alarme) și istoricul monitorizării Glucozei (citiri, calibrări, alerte) pentru ca dvs. să le accesați.
Cu consimțământul dvs. puteți partaja informații cu alții. Aveți dreptul de a nu încărca date ale dispozitivului pe serverul Medtrum, caz în care datele dvs. nu vor fi accesibile altora. Fără încărcarea datelor, singura înregistrare a informațiilor se află pe dispozitivul în sine. Aveți opțiunea de a încărca datele dispozitivului pe serverul Medtrum; datele sunt protejate de un cont de utilizator (adresă de e-mail sau număr de mobil) și o parolă puternică. Datele pot fi apoi vizualizate oricând pe site-ul Medtrum prin furnizarea numelui contului și a parolei. Datele dvs. nu vor fi distribuite fără consimțământul dvs. și puteți alege în orice moment să nu mai partajați datele.
Perioade de păstrare
În conformitate cu legea aplicabilă, ni se cere să păstrăm datele dvs. cu caracter personal de bază (nume, adresă, detalii de contact) timp de cel puțin 6 ani de la ultima tranzacție cu Medtrum, după care vor fi distruse. Informațiile dvs. pe care le folosim în scopuri de marketing vor fi păstrate de noi până când ne anunțați că nu mai doriți să partajați aceste informații. Datele dvs. de sănătate încărcate pe Aplicații vor fi păstrate timp de 2 ani, după care vor fi șterse. De asemenea, vă puteți conecta la site-ul EasyView pentru a șterge datele de sănătate în orice moment înainte de împlinirea termenului de 2 ani. Revizuim periodic perioadele noastre de păstrare a informațiilor personale. Vom păstra informațiile dvs. personale pe sistemele noastre atât timp cât este necesar pentru activități relevante sau pentru o anumită perioadă de timp stabilită în orice contract pe care l-aţi încheiat cu noi.
Terţi
Furnizori terți care lucrează în numele nostru: putem transmite informațiile dvs. furnizorilor noștri de servicii terți, agenților, subcontractanților și oricărei alte organizații asociate în scopul completării și furnizării de servicii în numele nostru. Atunci când folosim furnizori de servicii terți, dezvăluim doar informațiile personale necesare pentru furnizarea serviciului și avem un contract în vigoare care îi obligă să vă păstreze informațiile în siguranță și să nu le utilizeze în scopuri proprii de marketing. Nu vom dezvălui informațiile dvs. către terțe părți dincolo de serviciul Medtrum, cu excepția cazului în care ne-ați solicitat acest lucru sau suntem obligaţi să facem acest lucru prin lege, de exemplu, printr-un ordin judecătoresc sau pentru prevenirea fraudei sau a altor infracțiuni. Nu vom distribui datele dvs. de sănătate unor terţi fără consimțământul dumneavoastră.
 • Nu vom vinde sau închiria informațiile dvs. către terți.
 • Nu vom partaja informațiile dvs. cu terți în scopuri de marketing.
Alegerile dvs.
Puteţi alege dacă doriţi să primiți informații de la noi. Dacă nu doriți să primiți informații de marketing directe de la noi, puteți alege bifând căsuţele relevante situate pe site-urile și Aplicațiile noastre mobile. Nu vă vom contacta în scopuri de marketing prin e-mail/mesaj/telefon decât dacă ați dat consimţământul în prealabil.
Drepturile dvs. cu privire la datele dvs. cu caracter personal
Puteți Contacta Responsabilul cu Protecția Datelor cu orice solicitare relevantă la: privacy@medtrum.com
Cu excepția cazului în care faceți obiectul unei derogări [conform GDPR], aveți următoarele drepturi cu privire la datele dvs. cu caracter personal:
 • Dreptul de a solicita o copie a datelor dvs. cu caracter personal pe care Medtrum le deține despre dvs.;
 • Dreptul de a solicita ca Medtrum să corecteze orice date cu caracter personal în cazul în care se constată că sunt inexacte sau depășite (fără a include istoricul pompei de insulină și istoricul monitorizării glucozei care este neschimbat);
 • Dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care nu mai este necesar ca Medtrum să păstreze aceste date;
 • Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în orice moment;
 • Dreptul de a solicita ca Medtrum să vă furnizeze datele dvs. cu caracter personal și, acolo unde este posibil, să transmită aceste date direct unui alt operator de date, aplicabil conform acordului dvs. sau este necesar pentru executarea unui contract cu dvs. prin mijloace automate;
 • Dreptul, în cazul în care există un litigiu cu privire la acuratețea sau prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, de a solicita restricționarea aplicării prelucrării ulterioare;
 • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. în scopuri de marketing direct.
Link-uri către alte site-uri web
Site-ul nostru web poate conține linkuri către alte site-uri web administrate de alte organizații. Această politică de confidențialitate se aplică numai site-urilor noastre web, așa că vă încurajăm să citiți declarațiile de confidențialitate de pe celelalte site-uri web pe care le vizitați. Nu putem fi responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale altor site-uri, chiar dacă accesați aceste site-uri folosind link-uri de pe site-ul nostru. În plus, dacă vă conectați la site-ul nostru web de la un site terț, nu putem fi responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale proprietarilor și operatorilor acelui site terț și vă recomandăm să verificați politica de confidențialitate a siteului terț.
Copiii
Suntem preocupați să protejăm confidențialitatea copiilor, astfel încât copiii cu vârsta de 16 ani sau mai mici trebuie să aibă consimțământul părintelui/tutorelui legal înainte de a ne furniza orice informații personale.
Profilare
De asemenea, putem folosi informațiile dvs. cu caracter personal pentru a detecta și reduce riscul de fraudă și de credit.
Securitate
Pe aplicaţiile noastre
Folosim certificate de server SSL (Secure Socket Layer) pentru a securiza portalul nostru pentru gestionarea diabetului, care asigură criptarea datelor transferate între serverul nostru, dvs. și oricine altcineva cu care ați ales să vă împărtăşiţi datele, acest nivel de securitate ajută la prevenirea atacurilor de spionaj electronic asupra datelor și orice acces terț la acestea. Pentru a asigura confidențialitatea datelor dvs., diferite tipuri de utilizatori au niveluri de acces diferite, dvs. dețineți datele dvs. pruvind asistența medicală, le puteți încărca, descărca sau șterge și puteți alege să le împărtăşiţi cu alții, ceea ce le va oferi posibilitatea de a vizualiza sau descărca datele dvs. Fiecare utilizator va avea nevoie de un cont Medtrum și o parolă pentru a accesa datele. Puterile parolei sunt setate la un nivel ridicat. Folosim un firewall pentru a filtra orice acces rău intenționat și pentru detectarea intruziunilor pentru a efectua verificări de securitate asupra tuturor datelor utilizate împotriva oricăror anomalii de sistem și coduri rău intenționate.
Baza de date internă
Toate sistemele noastre sunt protejate de parole puternice, un firewall pentru a filtra orice acces rău intenționat, pentru a detecta intruziunile, pentru a detecta orice anomalii ale sistemului și coduri rău intenționate, pentru a efectua verificări de securitate pentru toate datele urilizate.
Transfer de date în afara Europei
Ca parte a serviciilor oferite, informațiile pe care ni le furnizați pot fi transferate în țări din afara Uniunii Europene („UE”). De exemplu, informațiile dvs. cu caracter personal pot fi procesate în afara Europei în scopuri de servicii pentru clienți și/sau asistență tehnică. Este posibil ca aceste țări să nu aibă legi similare cu UE privind protecția datelor. Toate datele transferate în afara Europei sunt conforme cu liniile directoare stabilite de noul Regulament General privind Protecția Datelor. În conformitate cu GDPR, informațiile personale europene vor fi limitate la informațiile relevante în scopul prelucrării. Nu vom prelucra informațiile europene cu caracter personal într-un mod care este incompatibil cu scopurile pentru care au fost colectate sau ulterior autorizate de către persoana în cauză. În măsura în care este necesar pentru aceste scopuri, vom lua măsuri rezonabile pentru a ne asigura că informațiile europene personale sunt fiabile pentru utilizarea intenționată, că sunt exacte, complete și actuale. Ne vom supune GDPR atâta timp cât păstrăm informații europene cu caracter personal.
În cazul în care utilizați serviciile noastre în timp ce vă aflați în afara UE, informațiile dvs. pot fi transferate în afara UE pentru a vă putea oferi aceste servicii.
Luăm măsuri rezonabile pentru a proteja toate informațiile cu caracter personal împotriva pierderii, utilizării necorespunzătoare și a accesului, divulgării, modificării sau distrugerii neautorizate. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că nicio transmisie pe internet nu este 100% sigură sau fără erori. Prin urmare, ar trebui să aveți o grijă excepțională în a decide ce informații ne trimiteți prin e-mail, evitând includerea oricărei informații cu caracter personal sau cu privire la asistența medicală fără criptare și nu ar trebui să împărtăşiţi parolele dvs. într-un mod neglijent. În cazul în care considerați că interacțiunea cu noi nu mai este sigură, vă rugăm să ne anunțați imediat prin privacy@medtrum.com.
Procesare ulterioară
În cazul în care dorim să utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru un nou scop care nu este acoperit de această Notificare privind Protecția Datelor, vă vom oferi o nouă notificare care să explice acest nou scop înainte de a începe orice prelucrare a datelor dvs. În momentul în care și ori de câte ori este necesar, vă vom solicita acordul prealabil pentru noua procesare.
Schimbări
Putem modifica această Politică de Confidențialitate prin încărcarea unei noi versiuni a acestei politici de confidențialitate pe http://www.medtrum.co.uk/privacy_policy.html. Atunci când actualizăm această Politică de Confidențialitate, vom actualiza în partea de jos a acestei pagini pentru a indica data la care această politică a fost actualizată ultima dată. În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, orice modificare va intra în vigoare atunci când încărcăm Politica actualizată pe site-urile noastre web, iar utilizarea produselor și serviciilor noastre în urma acestor modificări înseamnă că acceptați Politica actualizată.
În cazul în care nu sunteți de acord cu orice modificare, vă puteți închide contul și puteți alege să nu trimiteți alte informații cu caracter personal.
În cazul în care legea aplicabilă necesită consimțământul dvs. pentru o modificare specifică a acestei Politici de Confidențialitate la care ați consimțit anterior, o astfel de modificare nu vă va fi aplicabilă până când nu vă dați consimțământul.
Contactaţi-ne
În cazul în care aveți întrebări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm:
(1) trimiteți-ne un e-mail la Privacy@medtrum.com; sau (2) scrieți-ne (și includeți adresa dvs. de e-mail) la următoarea adresă: Medtrum B.V. ÎN ATENŢIA.: Ofiţerului responsabil cu protecția datelor Nijverheidsweg 17, 5683 CJ Best Olanda.
 

Politica de confidențialitate

monitorizarea glicemiei

sistem de monitorizare a glicemiei

diabet

sistem de monitorizare a glicemiei chisinau

sistem de monitorizare a glicemiei moldova

medtrum a7+

senzor glicemie

,monitorizarea glicemiei, sistem de monitorizare a glicemiei, diabet, sistem de monitorizare a glicemiei chisinau, sistem de monitorizare a glicemiei moldova, medtrum a7+, senzor glicemie

Politica de confidențialitate Tehnologii inteligente în diabet

Medtrum A7+CGM: sensori glicemici și transmițătoare de date pentru copii și adulți

Monitorizare Continuă a glicemiei cu acuratețe înaltă

Misiunea IDiab

md este de a dezvolta și comercializa produse inovatoare pentru a îmbunătăți viața persoanelor cu diabet care utilizează insulină, cu scopul de a simplifica controlul diabetului

Oferim cele mai inovative sisteme CGM: sensori glicemici și transmițătoare de date pentru copii și adulți

Oferta noastră de produse este dinamică, la moment oferind soluții de gestionare a diabetului pentru persoanele cu diabet de tip 1 și 2, gravide cu diabet gestațional, persoane în grupul de risc crescut de diabet

Sistemul de Monitorizare Continuă a Glicemiei Medtrum A7+ Senzor Glicemic Transmițător Dispozitiv inteligent Aplicații: Easy Sense, Easy Follow, Easy View Medtrum A7+ CGM, cel mai subțire, cel mai precis și accesibil sistem de monitorizare continuă a glicemiei continue

Este format dintr-un Sensor atașat la corpul pacientului, Transmițător de date și Aplicații pentru dispozitivul inteligent

Sistemul este ușor de utilizat, ușor de învățat și ușor de partajat

Avantaje Metodă continuă de monitorizare a glicemiei: nu se ratează niciun eveniment de hipo sau hiper glicemie, chiar și în timpul somnului; Datele despre nivelul glicemiei sunt generate automat și continuu, la fiecare 2 minute; Nu este nevoie să memorizezi sau să notezi: ai statistica și istoricul despre trendul glicemiei la un singur click; Date stocate automat și în siguranță: istoric date pentru o perioadă de 2 ani; Cei dragi și doctorul au acces la datele pacientului în regim real: claritate și viziune amplă pentru tratament; Diabetul devine un stil de viață mai disciplinat, mai simplu de urmărit indicatorii și de prevenit consecințele; Tehnologia combinată cu serviciile de sănătate: stocare date și acces în regim real pentru medici și îngrijitori pentru un control simplificat al diabetului

Studiile clinice demonstrează că utiliz

Politica de confidențialitate Tehnologii inteligente în diabet. Medtrum A7+CGM: sensori glicemici și transmițătoare de date pentru copii și adulți. Monitorizare Continuă a glicemiei cu acuratețe înaltă. Misiunea IDiab.md este de a dezvolta și comercializa produse inovatoare pentru a îmbunătăți viața persoanelor cu diabet care utilizează insulină, cu scopul de a simplifica controlul diabetului. Oferim cele mai inovative sisteme CGM: sensori glicemici și transmițătoare de date pentru copii și adulți. Oferta noastră de produse este dinamică, la moment oferind soluții de gestionare a diabetului pentru persoanele cu diabet de tip 1 și 2, gravide cu diabet gestațional, persoane în grupul de risc crescut de diabet. Sistemul de Monitorizare Continuă a Glicemiei Medtrum A7+ Senzor Glicemic Transmițător Dispozitiv inteligent Aplicații: Easy Sense, Easy Follow, Easy View Medtrum A7+ CGM, cel mai subțire, cel mai precis și accesibil sistem de monitorizare continuă a glicemiei continue. Este format dintr-un Sensor atașat la corpul pacientului, Transmițător de date și Aplicații pentru dispozitivul inteligent. Sistemul este ușor de utilizat, ușor de învățat și ușor de partajat. Avantaje Metodă continuă de monitorizare a glicemiei: nu se ratează niciun eveniment de hipo sau hiper glicemie, chiar și în timpul somnului; Datele despre nivelul glicemiei sunt generate automat și continuu, la fiecare 2 minute; Nu este nevoie să memorizezi sau să notezi: ai statistica și istoricul despre trendul glicemiei la un singur click; Date stocate automat și în siguranță: istoric date pentru o perioadă de 2 ani; Cei dragi și doctorul au acces la datele pacientului în regim real: claritate și viziune amplă pentru tratament; Diabetul devine un stil de viață mai disciplinat, mai simplu de urmărit indicatorii și de prevenit consecințele; Tehnologia combinată cu serviciile de sănătate: stocare date și acces în regim real pentru medici și îngrijitori pentru un control simplificat al diabetului. Studiile clinice demonstrează că utiliz

loading ...